O sibiancă și-a transformat visul în afacere – acum pregătește unele din cele mai delicioase prăjituri - Naty Delice
749
post-template-default,single,single-post,postid-749,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

O sibiancă și-a transformat visul în afacere – acum pregătește unele din cele mai delicioase prăjituri

O sibiancă și-a transformat visul în afacere – acum pregătește unele din cele mai delicioase prăjituri

De la torturi la prăjiturele, cei care își doresc să guste ceva cu totul delicios, își vor găsi cu siguranță produsul mult visat la NATY Delice. Asta pentru că Florentina pregătește fiecare preparat cu multă migală și dăruire, din pasiune pentru ceea ce face. Și-a dorit nespus să poată să readucă în actualitate „rețetele bunicii”, lucru pe care îl și face acum.

„Secretul este că facem produse cât mai sănătoase și folosim rețete vechi de pe vremea bunicii”, explică aceasta.

 

Laboratorul de cofetărie a fost deschis în octombrie, iar de atunci Florentina a onorat mai multe comenzi, atât de torturi cât și de prăjituri și candy-bar. Clienții au fost fericiți să descopere preparate făcute de la zero, fără prafuri și aditivi. Mai mult decât atât, „Am avut câteva comenzi și clienții au fost foarte mulțumiți. În toate produsele folosim zahăr cât mai puțin, astfel că ne îngrijim nu doar de aspect și gust, dar și de sănătatea clienților noștri”, spune sibianca.

naty delice7

Cele mai inedite combinații și degustări pentru miri

Prăjituri de casă, prăjituri asortate, torturi, candy-bar, produse fără zahăr și fără gluten, toate se regăsesc în meniul laboratorului, iar clienții pot chiar să vină cu alte idei și combinații dacă doresc.

Mirilor, Florentina și Ioan Piloiu le recomandă să vină la sediu pentru o degustare. „Aceasta este propunerea noastră, să vină să deguste, pentru că ne dorim ca evenimentul să fie de vis pentru ei. Avem 15 sortimente de torturi cu arome diverse, de la ciocolată până la brânză de vaci. Ei aleg sortimentele, iar noi pregătim mostre. Putem să facem și alte combinații, în funcție de ceea ce își doresc mirii”, explică aceștia.

naty delice10naty delice11

Intregul articol il puteti gasii aici.