Proiectul" Extinderea capacității și creșterea eficienței în laboratorul de prăjituri" cu ajutorul Innovation Norway - Naty Delice
767
post-template-default,single,single-post,postid-767,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Proiectul” Extinderea capacității și creșterea eficienței în laboratorul de prăjituri” cu ajutorul Innovation Norway

candy bar naty delice

Proiectul” Extinderea capacității și creșterea eficienței în laboratorul de prăjituri” cu ajutorul Innovation Norway

NATY Delice “coace” ceva in 2023 și de data asta nu sunt prăjituri … 🤭❤ Astăzi “dăm din casă” din locul unde coacem blaturi, mixăm creme, montăm torturi, în cantități din ce in ce mai mari astfel încât sa nu rămână nimeni cu “pofta’n cui”! 😀🎂🍰

Proiectul” Extinderea capacității și creșterea eficienței în laboratorul de prăjituri” finanțat prin Mecanismul Financiar SEE și Norvegia 2014-2021 contribuie la creșterea cifrei de afaceri, creșterea profitului net operațional, crearea de noi locuri de munca, înregistrarea unei mărci comerciale; scăderea anuala a emisiilor de CO2, colectarea anuală estimată a deșeurilor din procesele de producție și operaționale pentru reutilizare sau reciclare, scăderea anuala estimata a consumului de energie in urma achiziționării de echipamente performante.

Partenerul nostru de proiect este NOVELTEX OSLO AS, o companie norvegiana care ne va ajuta in proiectarea unei linii de producție ecologice.

Pentru mai multe detalii despre program accesati: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/Programmes/business-development/romania/